Veel gestelde vragen
Contact

Nieuwsbrief WHC nr. 153 (december 2017)

Kerstgroet van Martin Weerdenburg

 

Beste relatie,

 

Vrijdag 15 december jl. heb ik afscheid genomen van WHC B.V., het bedrijf dat ik op 1 april 1994 heb opgericht.

 

De afgelopen 23 jaar heb ik het heel fijn gevonden om met velen van u te mogen werken.
Sommige relaties zijn nog pril, maar de meesten zijn al heel veel jaren trouwe opdrachtgever van WHC. Het samenwerken met opdrachtgevers en hun collega’s heeft mij altijd veel energie gegeven. En soms zelfs geleid tot vrienden voor het leven.

Dit alles heb ik alleen maar kunnen bereiken met deskundige, betrouwbare en gedreven mensen om mij heen. Ik wens mijn opvolgers: Erol en Monique heel veel succes. Zij hebben na de start in juli 2016 al heel veel met WHC bereikt. Sjanie en ik laten WHC dan ook met een goed gevoel achter.

 

Verder hoop ik nu meer aandacht te besteden aan mijn gezin en hobby’s. Mijn oudste dochter gaat komend voorjaar trouwen en begin september ben ik opa geworden. Alle reden om volop van ons gezin te gaan genieten.
Een van mijn hobby’s is bezig zijn met energie. Daar wil ik ook de nodige tijd aan gaan geven, mede door mijn betrokkenheid met E-bench.

 

Ik wens u en uw familie een prettig kerstfeest en goede jaarwisseling en heel veel gezondheid in het nieuwe jaar.

 

Martin Weerdenburg

Kerst, de economie en “het hier en nu”…

 

15 december 2017, dit is de datum waarop Martin Weerdenburg definitief het stokje overgedragen heeft. Ik wil Martin dan ook hartelijk danken voor zijn energie, toewijding en bijdrage die hij heeft gegeven om niet alleen de organisatie over te dragen, maar ook voor de toekomst te zorgen.

 

De vooruitzichten zijn goed en de inzet samen met de mensen van WHC in het afgelopen jaar heeft de bodem verder verstevigd en zo ontwikkelt de organisatie zich verder. We zien steeds meer maatwerk ontstaan op organisatie- en vastgoedvraagstellingen. Dit is echt heel leuk en interessant om te doen en waarmee we nog meer toegevoegde waarde kunnen bewerkstelligen voor onze opdrachtgevers.

 

De opleving van de economie gaat voorlopig nog door. Onlangs verscheen het bericht dat de economie met ruim 3% gegroeid is en de inflatiecorrectie 1,5% zou zijn. Dit zou weer het niveau van begin 2008 zijn. De komende jaren groeit de economie geschat met 1,8% per jaar. Het is een relatieve constatering en geeft een verwachting voor de toekomst. In ieder geval biedt het voorlopig voor velen een comfortabel gevoel voor wat er gebeurt in de economie, de markt en ons vakgebied.

 

Weer even naar het hier en nu. Binnenkort sluiten we het jaar af en denkt een ieder op zijn/haar manier terug aan hetgeen gebeurd is en aan de toekomst die voor ons ligt.

 

Voordat het zover is wil ik al onze relaties en opdrachtgevers hartelijk danken voor de fijne samenwerking. 2017 is een ontzettend mooi jaar voor ons geweest, waarin door een ieder veel werk is verzet en waardering gegeven en ontvangen is. Ik kijk dan ook uit naar het komende jaar waarin we nieuwe ideeën vorm gaan geven. Welke deze zijn, zult u te zijner tijd vanzelf van ons vernemen.

 

Als je stil kunt staan bij het hier en nu, open staat voor de mooie gebeurtenissen om je heen, samen deelt, is dat erg waardevol. De ervaring en beleving van kerst krijgt dan een mooie dimensie. Mijn collega’s en ik wensen u dan ook een mooie kerstbeleving samen met uw familie, naasten en dierbaren.

 

Ervaar de voldoening van het geven,
Ontvang de glimlach van de dank.

 

Wees het verschil in iemands leven,
Laat de vooroordelen blank.

 

Geef barmhartigheid gezicht,
Bied een mens in nood een arm.

 

Laten we allen daar aan denken,
Dan is december lekker warm.

 

Erol Aksoy en het Team van WHC

Nieuws items

Het Manifest is ondertekend! WHC slaat binnen BEC handen ineen

De Bossche Energiecoalitie (BEC) bestaat uit meer dan 50 bedrijven en organisaties. Het doel van het BEC en haar deelnemers is om de CO2-uitstoot in...

Lees meer

Heeft u per 1 juli 2019 een informatieplicht? (dit is afhankelijk van uw energieverbruik)

Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen om energie te besparen. Op 1 juli 2019 verandert deze regelgeving. Naast de bestaande energiebesparingsplicht komt er een...

Lees meer

Heeft u uw Strategisch Asset Management Plan voor 2019 al op orde?

WHC kan u ondersteunen met het vertalen van de organisatiedoelstellingen naar Asset Management doelstellingen. In het verlengde hiervan zal invulling gegeven worden aan de wat...

Lees meer

Heeft u nog asbesthoudende daken?

Bent u al voorbereid op de nieuwe wet- & regelgeving omtrent het verbod op asbestdaken? Vanaf 2024 is er een algeheel verbod voor gebouweigenaren op...

Lees meer

Even voorstellen Noortje Beuvery

[siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Image"][/siteorigin_widget] Mijn naam is Noortje Beuvery en sinds 1 oktober jl. werk ik bij WHC B.V. als technisch consultant. Ik ondersteun en adviseer als...

Lees meer