Veel gestelde vragen
Contact

Over ons

WHC BV is hét adviesbureau voor exploitatie-, energie– en onderhoudsbeheer. WHC is werkzaam binnen de bestaande utiliteitsbouw en met name in het bedrijfsleven,  de zorg en de overheid.  U bent bij ons aan het juiste adres voor onderzoek, advies en kennisoverdracht op de vakgebieden exploitatie, energie en onderhoud.

Huisvestingbeheer

WHC is opgericht in 1994 en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.  Wij werken vanuit een duidelijke HuisvestingBeheerVisie en adviseren op Strategisch, Tactisch en Operationeel niveau. Waarbij wij werken vanuit de Deming-cirkel.

Ons multidisciplinair team van deskundige consultants adviseert u graag en kundig, waarbij wij samen met u streven naar:

  • Concrete en optimale onderhoudsoplossingen;
  • Energie-Efficiënte en dus duurzame bedrijfsvoering;
  • Een goed binnenklimaat voor uw gebruikers.

Wij worden binnen onze dienstverlening in grote mate geïnspireerd door “de duurzame samenleving”.

WHC is een onafhankelijk adviesbureau en onze adviezen zijn altijd onderbouwd door gedegen onderzoek.  Waarbij wij kunnen zorgen voor een probleemloze implementatie in uw organisatie. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan aannemers, installateurs, leveranciers en dergelijke. U kunt er dan ook op vertrouwen dat we u 100% objectief doorverwijzen naar die uitvoerende partij, die voor u de beste prijs- en kwaliteitsverhouding biedt.